Ja byłem
Suuuuuperrrr koncert !!!
Jedyne co było do d.... to to że piekną halę postawili (Atlas Arena) tylko, jak to w Polsce, o parkingach zapomnieli :evil:
ja znalazłem parking zaraz pod halą tylko cena mnie załamała - 40 pln-ów
To można wogóle nazwac parkingiem ???? Przeciez to bylo klepisko przy którym walały sie smieci !!! No i ta cena - 40 zł !! Przeciez to jest chore. Ktoś kto budował Atlas Arene nie powinien wogóle dostać pozwoloenia na budowę. Przecież przy takiej budowli wraz z nią powinien zostać wybudowany potężny np. piętrowy parking !! Be zparkingu budowanie takich budowli nie ma sensu i powinno być zakazane.
Ale najwazniejsze jest to, że Waters dał niezłego czadu !!! Koncert był naprawdę pierwsza klasa
Big, zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. Miałem nieodparte wrażenie że jestem robiony w ..... ale przecież to "tylko" nieco ponad 10 EUR :wink: tak przynajmniej tłumaczyłem to sobie i znajomym :lol:
Zamieszczone przez Big
Przeciez przy takiej budowli wraz z nią powinien zostać wybudowany potężny np. piętrowy parking inaczej budowanie takich budowli nie ma sensu.
a to Polska właśnie :evil:
Zamieszczone przez Big
Ale najwazniejsze jest to, że Waters dał niezłego czadu !!! Koncert był naprawdę pierwsza klasa
Komentarz